A BRAGA története

„A tükör előtt álltam. Egy grafit szürke, kifogástalan szabású gyapjú öltönyben. A szabómester milliméternyi pontossággal szabta rám a zakó különböző részleteit. Apám jutott eszembe. Emlékszem, amikor rá mérték az öltönyt – kihúzta magát és rögtön gondtalanabbnak tűnt. Én vele szemben, a tükör mellett ültem és figyeltem őt – az örömét, az eleganciáját. A szabó már jól ismerte őt, szinte kitalálta a szavait. Sosem fordult elő, hogy az elkészült remekmű, ne az lett volna, mint amire apám várt… Vágytam rá, hogy egyszer nekem is legyen, hogy egyszer én is ott álljak a tükör előtt, és valaki rám is úgy nézzen az elkészült öltönyben, mint egykor apámra édesanyám…”

1996-ban indítottuk útjára Magyarországon, a Braga férfiruha márkánkat, ami azóta több ezer eladott öltönnyel, az egyik legnívósabb szereplője lett a hazai férfi konfekcióiparnak. Az évtizedes tapasztalattal rendelkező márkánk mögött olyan szakemberek állnak, akik egész életükben a ruhaiparban, a ruhagyártásban tevékenykedtek. Számos hazai és külföldi szakértőtől tanulva fejlesztettük, alakítottuk saját márkánkat, mindig szem előtt tartva alapvető célunkat, a magas színvonalú, de elérhető áru minőséget – ahol a precíz, igényes kidolgozás, esztétikummal és kényelemmel párosul, ahol az értékes tartalom, eleganciában ölt testet – érezni fogja, ha felpróbálja!

Minden egyes ruha elkészítése cégünk saját ruhagyárában történik, ahol a technológiai fejlődést szem előtt tartva – a legmodernebb automata berendezések biztosítják a pontos, első osztályú, hibátlan kivitelezést. A kifogástalan minőséget igazolja, hogy az általunk gyártott ruháink 90%-át külföldön értékesítjük: Franciaországban, Németországban, Angliában és Spanyolországban, illetve olyan, a divatot meghatározó és neves márkáknak is gyártottunk férfi ruházatot, mint a Carl Gross, a Hugo Boss, a Tommy Hilfiger, a Zadig& Voltaire vagy az Ungaro.

A konfekció termékek mellett, visszahozzuk önnek a régi idők kézműves atelier hangulatát is, ahol önre szabjuk az elképzelt öltönyt. Otthonosan kialakított, panorámás szalonunk – a BragaSartorial – kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy legyen egy hely, ahol megvalósul a sokat emlegetett és vágyott tökéletesség: öltönyben!

Ruhaszalonunkban maximális kényelemben és figyelemben tervezheti meg névre szóló, monogramos öltönyét, amit egyedi szabással, az ön által kiválasztott esztétikai, anyag és formavilággal készítünk el… ahol minden részlet önnek és önről fog szólni!